Kraamzorg Tamaaronmisbaar

bt_bb_section_bottom_section_coverage_image
https://kraamzorgtamaar.nl/wp-content/uploads/2020/05/kraamzorg-tamaar-image-ervaring-cindy-e1637782026529.png

Kraamzorg is uniek in Nederland en onmisbaar. Tijdens de zwangerschap en na de geboorte van jullie kindje komt er veel op jullie af. Ik help jullie graag op weg, tijdens de zwangerschap, de bevalling en in de kraamweek. Alles gebeurt in goed overleg met elkaar, we bespreken jullie wensen en maken samen een plan van aanpak voor de bevalling en of de kraamweek.

Als jullie voor mij kiezen gaan we er samen voor zorgen dat jullie een zelfverzekerde papa en mama worden met handvatten voor de toekomst waar jullie mee vooruit kunnen.

Mijn taken

  • Controles moeder en baby
  • Begeleiding borst-kunstvoeding
  • Voorlichting
  • Observeren, signaleren en rapporteren
  • Verzorgen van het gezin
  • Basis huishoudelijke taken en waarborgen van hygiëne
  • Ontvangen en verzorgen kraamvisite

Zorg en welzijn voor moeder en baby gaan altijd voor huishouden, koken etc.

bt_bb_section_top_section_coverage_image

Kennismaking

Het is fijn om van tevoren kennis te maken om te kijken of het klikt tussen ons, dat doen we doormiddel van een kennismakingsgesprek bij jullie thuis. Ik laat dan een zorgovereenkomst bij jullie achter. Na het retour ontvangen van deze zorgovereenkomst zijn jullie verzekerd van zorg. Als jullie geen gebruik willen maken van mijn zorg zijn de kosten van dit gesprek € 50.- Indien jullie besluiten om voor mij te kiezen voor de zorg worden deze kosten kwijtgescholden.
https://kraamzorgtamaar.nl/wp-content/uploads/2020/05/tamara1.png

Intake

Dan kom ik rond de vierendertigste week nog een keer bij jullie thuis voor de intake en kunnen we jullie wensen en eventueel het bevalplan bespreken.
https://kraamzorgtamaar.nl/wp-content/uploads/2020/05/tamara2.png

Bevalling & Kraamweek

Op de eerste plaats assisteer ik de verloskundige bij de thuisbevalling of in sommige ziekenhuizen bij poliklinische bevalling. Na de bevalling blijf ik minimaal 2 uur om moeder en baby goed te observeren. Ik maak jullie wegwijs in deze nieuwe wereld en zorg ervoor dat jullie alles op een goede en verantwoorde manier leren tijdens de kraamweek. Daarnaast begeleid ik bij de borst- en kunstvoeding. Natuurlijk is er ook zorg voor de andere gezinsleden, ik kan eventueel koken in overleg. Ik houd het huishouden op orde en zorg voor hygiëne in badkamer en toilet. Alles gaat natuurlijk in overleg.
https://kraamzorgtamaar.nl/wp-content/uploads/2020/05/tamara3.png

Thanks to theidioms.com

Kraamzorg Tamaar Edam – Voor de beste zorg | Privacy en Cookie statement Kraamzorg