Kraamzorg Tamaaronmisbaar

bt_bb_section_bottom_section_coverage_image
https://kraamzorgtamaar.nl/wp-content/uploads/2023/10/kraamzorg-tamaar-image-ervaring-cindy-e1637782026529.png

Kraamzorg is uniek in Nederland en onmisbaar. Tijdens de zwangerschap en na de geboorte van jullie kindje komt er veel op jullie af. Ik help jullie graag op weg, tijdens de zwangerschap, de bevalling en in de kraamweek. Alles gebeurt in goed overleg met elkaar, we bespreken jullie wensen en maken samen een plan van aanpak voor de bevalling en of de kraamweek.

Als jullie voor mij kiezen gaan we er samen voor zorgen dat jullie een zelfverzekerde papa en mama worden met handvatten voor de toekomst waar jullie mee vooruit kunnen.

Mijn taken tijdens de kraamweek

  • Controles moeder en baby
  • Begeleiding borst-kunstvoeding
  • Voorlichting
  • Observeren, signaleren en rapporteren
  • Verzorgen van het gezin
  • Basis huishoudelijke taken en waarborgen van hygiëne
  • Ontvangen en verzorgen kraamvisite

Zorg en welzijn voor moeder en baby gaan altijd voor huishouden, koken etc.

bt_bb_section_top_section_coverage_image

De Kennismaking

Het is fijn om van tevoren kennis te maken om te kijken of het klikt tussen ons, dat doen we doormiddel van een kennismakingsgesprek bij jullie thuis of via video bellen. De kosten van een kennismakingsgesprek thuis zijn €50,- deze kosten worden kwijtgescholden indien jullie zorg van mij afnemen. Als het voor beiden kanten goed voelt stuur ik je een link voor de inschrijving. Bij inschrijving via Atermis ga je akkoord met de zorgovereenkomst.
https://kraamzorgtamaar.nl/wp-content/uploads/2023/12/tamara1nieuw.png

De Intake

Rond de vierendertigste week van de zwangerschap kom ik bij jullie thuis voor de intake. Wij bespreken dan wat jullie allemaal nodig hebben voor de baby, wat jullie wensen zijn, het bevalplan, plaats van bevalling, de rommelmelding en de indicatie voor de zorguren.
https://kraamzorgtamaar.nl/wp-content/uploads/2020/05/tamara2.png

Bevalling & Kraamweek

Op de eerste plaats assisteer ik de verloskundige bij de thuisbevalling of in sommige ziekenhuizen bij poliklinische bevalling. Na de bevalling blijf ik minimaal 2 uur om moeder en baby goed te observeren. Ik maak jullie wegwijs in deze nieuwe wereld en zorg ervoor dat jullie alles op een goede en verantwoorde manier leren tijdens de kraamweek. Daarnaast begeleid ik bij de borst- en kunstvoeding. Ik ben in het bezit van een borstkolf / tepelhoedjes / voedingsspuitjes etc. die we tijdens de kraamweek kunnen gebruiken als dat nodig is. (Delen die met moedermelk in aanraking komen zijn na afloop van jullie, hier zijn wel kosten aan verbonden). Natuurlijk is er ook zorg voor de andere gezinsleden, ik kan eventueel koken in overleg. Ik houd het huishouden op orde en zorg voor hygiëne in badkamer en toilet. Alles gaat natuurlijk in overleg. Ik lever zorg op maat dus dit kan betekenen dat er meer of minder uren worden geleverd dan bij de intake zijn geïndiceerd.
https://kraamzorgtamaar.nl/wp-content/uploads/2020/05/tamara3.png

Kraamzorg Tamaar Edam – Voor de beste zorg | Privacy en Cookie statement Kraamzorg