Kraamzorg TamaarErvaringen

bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

„Wat een geluk hadden we met Tamara als kraamverzorgster! Ze is echt een steun voor ons geweest en heeft ons erg veel geleerd. Wat ik ontzettend knap vond is dat Tamara er de hele week was, maar ook echt gezorgd heeft voor privacy en rust in huis. Ook na de kraamperiode konden we met vragen nog bij haar terecht. Ik raad Tamara zeker aan en ik sluit niet uit dat ze in de toekomst nog een week bij ons over de vloer komt 😉

Tamara, bedankt voor de fijne week. Je bent echt een topper!”

Nicole van Loon-Perfors

„in een moeilijke periode stond ze voor ons klaar. ook nadat de kraamperiode over was, konden wij nog altijd terecht met vragen en vroeg ze hoe het ging. ook tijdens kraamperiode was ze geweldig. ze heeft ons zo geholpen! kortom: wil je een fijne kraamperiode? Dan moet je bij Tamara zijn.”

Elise De Vries Schilder

„Tamara is echt een topper! We hebben super veel van haar geleerd en ik ben heel erg blij geweest met haar deskundigheid op het gebied van borstvoeding. Na een heerlijke week hebben we dan ook afscheid van haar genomen met een lach en een traan. Ik kijk met een heel gelukkig gevoel terug naar onze kraamweek.

Eveline Rikkers-Monsma en Sander
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

„Tamara is een topper als kraamhulp! Ze leert je enorm veel en helpt je met alles. Geen vraag is haar teveel. Ze geeft heel veel tips. Bij Tamara ben je in gouden handen zeker weten een aanrader kon me geen betere kraamhulp wensen.”

Rowin Stuut

„Met Tamara ben je in goede handen! Ze heeft ons super geholpen! Een echte aanrader!

Joey Scholing

„Tamara is heel betrokken en heeft talloze tips en adviezen die ze met veel enthousiasme deelt en vertelt. Wij hebben heel veel geleerd tijdens de kraamweek van ons eerste kindje. Na de eerste week hadden we genoeg kennis en zelfvertrouwen om het zelf te kunnen.

Het was ook nog eens heel erg gezellig vanaf het eerste moment!! Het voelde ook heel vertrouwd vanaf het eerste moment. Tamara, je bent een topper!! ”

Rianne Dekker
bt_bb_section_top_section_coverage_image

Kraamzorg Tamaar Edam – Voor de beste zorg | Privacy en Cookie statement Kraamzorg